Den Haag

Zwolsestraat 174-370

Den Haag - Zwolsestraat 174-370

Dit middelhoog appartementsgebouw biedt appartementen voor verhuur in Den Haag met 2 slaapkamers. Deze beschikken over 1 of 1,5 badkamers.  De appartementen hebben een oppervlakte variërend van 99 tot 114 vierkante meter, zodat ze meer dan voldoende ruimte bieden voor uw woonbehoeften.  De panoramische ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht.

Het Oostduinpark, een groot park met talloze paden waar u kunt genieten van een fietstocht of wandeling en de serene schoonheid van de natuur, ligt vlakbij.  Er zijn scholen, een ziekenhuis en vele winkelcentra in de buurt.  Een bushalte en treinstation liggen op ongeveer 7 minuten lopen. De locatie van de woning is daarom uitstekend.   U kunt een 8 minuten durende wandeling maken om de pier te bereiken en van de pracht van de Noordzee te genieten.   De snelweg N440 ligt vlakbij en biedt verbinding tot andere nabijgelegen steden.

Voordelen van wonen op Zwolsestraat 174-370

  • Appartementen met 2 slaapkamers
  • 1 of 1,5 badkamers
  • De panoramische ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht.
  • Dicht bij tal van winkelcentra
  • Oostduinpark, een zeer groot park vlakbij
  • 7 minuten lopen naar de bushalte en het treinstation
  • Verschillende scholen, winkels, een ziekenhuis en veel sport- en recreatiefaciliteiten in de buurt
  • De pier ligt op 8 minuten lopen
  • Snelweg N440 dichtbij

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.