Welkom bij European Residential Management. Welkom Thuis.

European Residential Management heet u van harte welkom! Prettige leefomgevingen ontstaan wanneer fantastische bewoners hun perfecte woning vinden. Met woningen in zowel stedelijke als voorstedelijke markten in heel Nederland hebben we een woning voor elke smaak, stijl en budget.

Ons doel is eenvoudig: we willen onze bewoners hoogwaardige huurwoningen bieden op aantrekkelijke locaties. We zijn trots op de langdurige relaties met onze bewoners en we werken met hen samen zodat ze elke dag weer genieten van waar ze wonen.

Op zoek naar een nieuwe woning? Vind hier beschikbare huurwoningen. Met een lokaal aangestuurd team van experts in vastgoedbeheer kijken we ernaar uit je in een van onze beschikbare woningen welkom te heten. Laat de zoektocht naar je nieuwe woning maar beginnen.

Ons Verhaal

European Residential Management is het exclusieve vermogens- en vastgoedbeheer- team van European Residential REIT (www.eresreit.com). We beheren gebouwen in heel Nederland. In onze uiteenlopende portfolio staan eengezins- en meergezinswoningen in zowel stedelijke als voorstedelijke locaties. We bieden een professioneel, toegewijd en compleet managementteam dat zich bezighoudt met lokale markten, en we zijn vastberaden om onze bewoners een plezierig thuis en een goed woonklimaat te bieden.

In Cijfers
6.900 +
Aantal Appartementen
3
Landen
45 +
Aantal Medewerkers

Respect voor onze Bewoners

De reden voor ons succes is eenvoudig: de behoeften van onze bewoners staan centraal in onze werkwijze en beïnvloedt alles wat we doen. We werken niet alleen met onze bewoners om ze een thuis te geven, maar ook om een prettige leefomgeving te creëren waarin bewoners aangenaam kunnen leven.

Professioneel Managementteam

European Residential Management is vastberaden om aan de behoeften van onze bewoners tegemoet te komen. Met woningen in het hele land zetten we ook lokale partijen in om ons te helpen met het bieden van hoogwaardig onderhoud en service aan onze woningen. Met onze tientallen jaren ervaring in vastgoedbeheer gelooft ons team om te investeren in onze complexen, door middel van renovaties en waarde toevoegende projecten om zo langdurige bewoners aan te trekken, te behouden en relaties op te bouwen met de bestaande huurders.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij European Residential Management gaan onze investeringen verder dan onze gebouwen. Ook onze medewerkers, bewoners en leveranciers horen daarbij. We vinden het belangrijk om betekenisvolle bijdragen te leveren aan de maatschappij en het milieu. We geloven dat onze toewijding aan maatschappelijk verantwoord ondernemen ons onderscheidt van anderen en ons helpt om de beste medewerkers in de sector aan te trekken, onze bewoners beter van dienst te zijn en waarde te bieden aan onze investeerders. Leer Meer >

CARRIÈRES

Kom ons team versterken! We bieden een uitdagende omgeving vol groei- en carrièremogelijkheden. Medewerkers van European Residential Management zijn essentieel voor ons succes en we beschouwen onze medewerkers als het meest waardevolle onderdeel van onze organisatie. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en met meer dan 45 medewerkers bieden we een dynamische werkomgeving waarin we veel samenwerken en individuele initiatieven worden gewaardeerd. Kom ons team versterken en bouw mee aan ons succes! MEER LEREN


Kom ons team versterken en bouw mee aan ons succes! MEER LEREN

Over ERES REIT

European Residential Real Estate Investment Trust (“ERES” of de “REIT”) is een op expansie gerichte Real Estate Investment Trust die zich concentreert op het samenstellen van een portfolio met hoogwaardige vastgoedbezittingen voor meerdere soorten bewoners in Europa. Momenteel bezit ERES meer dan 6.900 woningen en bijbehorende winkelruimtes in Nederland, twee commerciële panden in Duitsland en één in België. ERES wordt openbaar verhandeld (TSX: ERE.UN) en is Canada’s eerste REIT die zich op Europa en meerdere soorten bewoners richt. Kijk voor meer informatie op www.eresreit.com