Helmond

Zuid Koninginewal 40 – 96

Helmond - Zuid Koninginewal 40 – 96

Deze woningen met 2 slaapkamers bieden u overal 82 tot 92 m2 woonoppervlak en de meeste zijn uitgerust met een balkon als toegevoegde waarde.

Gelegen in het centrum van Helmond met de Zuid Koninginnewal als de belangrijkste toegangsweg in het centrum. Helmond heeft een breed en gevarieerd winkelaanbod. De woningen bevinden zich op korte afstand van het Centraal Station en de provinciale weg N270.

Er is een goede trein- en busverbinding naar Helmond, er rijden elk half uur sneltreinen naar Den Haag, Rotterdam, Breda, Eindhoven en Venlo. Er rijden ook stoptreinen naar Den Bosch, Eindhoven en Deurne. Er zijn ook goede bus- en treinverbindingen om verder weg te gaan voor degenen die dat willen.

Voordelen van wonen op Zuid Koninginewal 40 – 96

  • De meesten hebben een balkon
  • Dichtbij vele winkels en restaurants
  • 2 slaapkamereenheden met veel ruimte voor uw woonbehoeften

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.