Rotterdam

Willem

Rotterdam - Willem

U vindt de Willem Van Boelrestraat in wereldstad Rotterdam.  Er worden appartementen tot en met drie slaapkamers aangeboden. De hoekappartementen aan de linkerzijde van het gebouw hebben één slaapkamer en bieden met 46 m2 voldoende en functionele leefruimte. In het overige gedeelte bevinden zich de 
drie-slaapkamerappartementen, deze hebben een woonoppervlak van 90 m2. De woningen zijn zeer licht en ruim opgezet, en de afwerking van de gerenoveerde appartementen is modern.   

De appartementen bevinden zich in de buurt van het station Rotterdam Alexander.  Met het winkelcentrum Alexandrium op vijf minuten fietsen afstand, behoort winkelen natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Verder is de A20 vrijwel direct bereikbaar met verbindingen naar Gouda, richting Leiden en naar het zuiden. 

Neem snel contact met ons op om deze gouden mogelijkheid te grijpen! 

Voordelen van wonen op Willem

  • Ruime appartementen van 90 m2 en functionele units van 46 m2 
  • De gerenoveerde appartementen beschikken over een volledig uitgeruste keuken en badkamer 
  • Elke woning beschikt over een balkon 
  • Vlak bij het NS-station, met goede verbindingen naar Rotterdam Centraal en Gouda/Utrecht 
  • Op vijf minuten fietsen van winkelcentrum Alexandrium 
  • In de buurt van horeca en ziekenhuis 

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.