Scherpenzeel

Willaerlaan 3-65

Scherpenzeel - Willaerlaan 3-65

Scherpenzeel is een plaats in de Nederlandse provincie Gelderland.  Deze huurappartementen in Scherpenzeel bevinden zich in het centrum en worden omgeven door winkels, weekmarkten en parken.  Het openbaar vervoer is binnen loopafstand naast goede bereikbaarheid tot snelweg N224.

Willaerlaan 3-68

Het object bestaat uit 32 bakstenen huizen met elk twee (2) woningen.  Eén woning bevindt zich op de begane grond en de andere is een bovenwoning met twee verdiepingen.  Onze woningen met 1, 2 of 3 slaapkamers bieden u een royale woonruimte, dichtbij voorzieningen en winkels.

Voordelen van wonen op Willaerlaan 3-65

  • Dichtbij winkels, markten en parken
  • Openbaar vervoer binnen loopafstand
  • Goede bereikbaarheid van snelweg N224

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.