Beuningen

Wilhelminalaan 90-100 & Turfsteker 2-8 & Marskramer 2-19

Beuningen - Wilhelminalaan 90-100 & Turfsteker 2-8 & Marskramer 2-19

Deze rijtjeshuizen voor verhuur in Beuningen bestaan uit 2 verdiepingen en bieden u 3 slaapkamers en 1,5 badkamers.  De rijtjeshuizen hebben een oppervlakte van 109 vierkante meter, zodat ze meer dan voldoende ruimte bieden voor uw woonbehoeften.  Ze zijn van alle faciliteiten voorzien met een eigen omheinde achtertuin en ze bieden u een ruimte om te ontspannen wanneer u thuiskomt.

De woningen zijn gelegen in de buurt van het Heuvepark, waar er tal van wandelpaden zijn om van de serene schoonheid van de natuur te genieten.  In de directe omgeving zijn er verschillende winkelcentra met restaurants en supermarkten.  Er zijn ook scholen, een ziekenhuis en vele andere winkelcentra in de buurt.  Er ligt een bushalte op ongeveer 4 minuten lopen en een treinstation op ongeveer 12 minuten rijden met de wagen. De locatie van de woning is daarom uitstekend.   De snelwegen A73 en A50 liggen vlakbij en biedt verbinding met andere nabijgelegen steden.

Voordelen van wonen op Wilhelminalaan 90-100 & Turfsteker 2-8 & Marskramer 2-19

  • Rijtjeshuizen met 2 verdiepingen en 3 slaapkamers
  • 1,5 badkamers
  • Dicht bij verschillende winkelcentra
  • Op loopafstand van het Heuvepark
  • 4 minuten lopen naar de bushalte en 12 minuten rijden naar het treinstation
  • Verschillende scholen, winkels, een ziekenhuis en veel sport- en recreatiefaciliteiten in de buurt
  • De snelwegen A73 en A50 liggen vlakbij

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.