Tilburg

Westpoint

Tilburg - Westpoint

Westpoint ligt in het centrum van Tilburg en is de tweede hoogste woontoren van Nederland. Het is uitgerust met een ruime lobby en royale lichtval, grotendeels als gevolg van de hoogte van het pand.

Tilburg is de grootste studentenstad in de provincie Noord-Brabant en staat bekend om zijn recreatieve activiteiten zoals musea en restaurants. Het centrum kan binnen 5 minuten met de fiets worden bereikt. Ook is op minder dan een kilometer afstand een supermarkt om te winkelen.

Voordelen van wonen op Westpoint

  • Dicht bij winkels, restaurants en recreatieve activiteiten
  • De supermarkt ligt op minder dan een kilometer afstand
  • Tilburg kan in 5 minuten met de fiets worden bereikt

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.