Drachten

Voorhuis 1-80

Drachten - Voorhuis 1-80

Deze rijtjeshuizen voor verhuur In Drachten bieden u 143 m² woonruimte voor uw behoeften.  De rijtjeshuizen met 4 slaapkamers zijn 2 verdiepingen hoog en hebben 2,5 badkamers.  Ze hebben een voor- en achtertuin, waarin u leuke momenten kunt beleven met uw gasten en gezin.  Sommige rijtjeswoningen zijn zelfs voorzien van zonnepanelen.

De rijtjeshuizen liggen in een rustige omgeving met voorzieningen zoals een supermarkt, winkels en scholen.  Het centrum van Drachten ligt op ongeveer 12 minuten fietsen.  Openbaar vervoer is dichtbij met verbindingen naar Groningen en Leeuwarden.

Voordelen van wonen op Voorhuis 1-80

  • Rijtjeshuizen met 4 slaapkamers
  • 2,5 badkamers
  • Dicht bij supermarkten
  • In de buurt van winkels
  • Scholen in de buurt
  • Openbaar vervoer is dichtbij met verbindingen naar Groningen en Leeuwarden.
  • Ziekenhuis in de buurt

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.