Hoogeveen

Vlaskamp 1-36

Hoogeveen - Vlaskamp 1-36

Deze rijtjeshuizen voor verhuur in Vlaskamp bieden u 139 m² woonruimte voor uw behoeften.  De rijtjeshuizen met 3 slaapkamers zijn 2 verdiepingen hoog en hebben 2,5 badkamers.  Ze hebben een voor- en achtertuin, waarin u leuke momenten kunt beleven met uw gasten en gezin.  Er is een carport en oprit aanwezig waar u uw voertuigen kunt parkeren.

De rijtjeshuizen liggen op loopafstand van De Weide, een winkelcentrum met verschillende voorzieningen voor uw gemak.  In de directe nabijheid zijn scholen, busverbindingen, supermarkten, restaurants, parken en een gezondheidscentrum aanwezig.  n het centrum van Hoogeveen vindt u veel winkels, restaurants en een theater die allemaal op 8 minuten fietsen liggen.

Voordelen van wonen op Vlaskamp 1-36

  • Rijtjeshuizen met 3 slaapkamers
  • 2,5 badkamers
  • Op loopafstand van een winkelcentrum met veel voorzieningen
  • Dicht bij scholen
  • Bushaltes in de buurt
  • Een gezondheidscentrum in de buurt
  • Verschillende restaurants, supermarkten, winkels en theater op minder dan 8 minuten fietsen

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.