Arnhem

Villa 19

Arnhem - Villa 19

Villa 19 is monumentale villa, verbonden aan een voormalig kantoorgebouw, dat hoogwaardig is getransformeerd naar 104 appartementen, bestaande uit studio’s en woningen met 1 of 2 slaapkamers. De appartementen die te huur zijn bij Villa 19 bieden voor ieders behoefte meer dan voldoende woonruimte, variërend in grootte van 34 tot 98 m². De appartementen hebben veel lichtinval en geven een ruimtelijk gevoel door de open moderne keukens die volledig uitgerust zijn met inbouwapparatuur en veel kastruimte. Alle appartementen zijn ook uitgerust met een modern afgewerkte badkamer. De meeste woningen hebben een buitenruimte, zoals een balkon of een groot dakterras.

Villa 19 biedt u ook gemeenschappelijke ruimtes, zoals de gezamenlijke tuin en faciliteiten van hoge kwaliteit, zoals een volledig uitgeruste gemeenschappelijke fitnessruimte en gezamenlijke loungeruimte voorzien van een keuken met inbouwapparatuur en een pooltafel. Er is tevens een ondergrondse parkeergarage voor uw auto en mogelijkheden voor het stallen van fietsen en scooters.

Villa 19 is gelegen aan de Velperweg in Arnhem. Het stadscentrum van Arnhem met vele winkels en restaurants ligt op 10 minuten loopafstand of 3 minuten fietsen van Villa19. Treinstation Velperpoort ligt om de hoek en met de auto is de snelweg A12 dichtbij.

Voordelen van wonen op Villa 19

  • Hoge kwaliteit studio’s, 1- en 2 slaapkamerappartementen
  • 34 – 98 m2
  • Open keuken met inbouwappartuur
  • Modern gerenoveerde badkamers
  • Diverse appartementen hebben een balkon of dakterras
  • Gemeenschappelijke fitnessruimte
  • Gemeenschappeljke loungeruimte met keuken en pooltafel
  • Ondergrondse afgesloten parkeergarage
  • Vlakbij het centrum van Arnhem
  • Dichtbij Station Velperpoort en snelweg A12

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.