Maastricht

Via Regia 180D – 194S

Maastricht - Via Regia 180D – 194S

De Sterflat Via Regia is een toren van 12 verdiepingen met huurappartementen met 1 en 2 slaapkamers in Maastricht. De gebouw biedt ook 52 parkeerplaatsen die naast de appartementen liggen. Alle appartementen hebben een balkon voor extra ruimte.  De appartementen hebben een oppervlakte van 54 tot 79 m² om aan uw woonbehoeften te voldoen.

Maastricht is de hoofdstad van de provincie Limburg en staat bekend om zijn heuvels en de rivier de Maas. Maastricht biedt een breed scala aan restaurants en bars. Het stadscentrum ligt op 10 minuten fietsen. Voor dagelijkse boodschappen kunnen bewoners terecht in het plaatselijke winkelcentrum ‘Brusselse Poort’.

Voordelen van wonen op Via Regia 180D – 194S

  • Dicht bij het winkelcentrum Brusselse Poort
  • Naast een sportcomplex met een golf- en tennisbaan
  • Het openbaar vervoer ligt op slechts 3 minuten lopen
  • Het stadscentrum ligt op 10 minuten fietsen van het gebouw
  • Dicht bij de rivier de Maas

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.