Herten

Vestesingel

Herten - Vestesingel

De accommodatie Vestesingel bestaat uit 40 nieuw gebouwde eengezinswoningen met drie slaapkamers. Er is een gratis openbare parkeergelegenheid aan de voorkant van de accommodatie en elke eengezinswoning heeft een eigen tuin. Er is ook een meer op 5 minuten loopafstand voor recreatie. Het gebied bevindt zich in een rustige omgeving met veel groen, ideaal voor gezinnen en mensen die van het buitenleven houden.

Herten is een dorp dat deel uitmaakt van de gemeente Roermond. Het centrum van Herten is te voet bereikbaar in 3 minuten en het centrum van Roermond is bereikbaar binnen 10 minuten fietsen. De dichtstbijzijnde supermarkt bevindt zich op slechts 150 meter afstand.

Voordelen van wonen op Vestesingel

  • Oolder Veste omgeven door groen, parken en in de buurt van een meer, maakt het perfect voor buitenactiviteiten
  • Het centrum van Herten ligt op slechts enkele minuten afstand
  • De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op slechts 150 meter afstand

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.