Brielle

Van Der Fuyckstraat 13-219

Brielle - Van Der Fuyckstraat 13-219

Dit gebouw is een appartementsgebouw met 10 verdiepingen en bestaat uit huurappartementen met 3 slaapkamers in  Brielle (Zuid-Holland). Alle 62 appartementen hebben een oppervlakte van 92 m² en bevinden zich boven verschillende winkels, waaronder een supermarkt, bakkerij en tandarts.  Er bevinden zich openbare parkeerplaatsen voor het gebouw. Deze parkeerfaciliteiten worden gebruikt door zowel bewoners als bezoekers van de winkels.

Het historische stadscentrum ligt op 10 minuten loopafstand. Brielle heeft het hoogste aantal monumentale gebouwen per inwoner van Nederland. Rotterdam en Den Haag liggen op 30 minuten rijden. De dichtstbijzijnde snelweg is de A15, waarlangs u de Rotterdamse haven kunt bereiken.

Voordelen van wonen op Van Der Fuyckstraat 13-219

  • Gunstig gelegen winkels op de begane grond voor uw gemak.
  • Het historische stadscentrum ligt op slechts 10 minuten lopen
  • Rotterdam en Den Haag liggen op slechts 30 minuten rijden
  • De snelweg A15 ligt vlakbij
  • Het busstation ligt op slechts 2 minuten lopen van het gebouw

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.