Zevenaar

Van Beethovenstraat

Zevenaar - Van Beethovenstraat

Met basisscholen, sportvelden, winkels en andere recreatieve voorzieningen in de buurt, zijn deze 28 eengezinswoningen perfect gelegen, of u nu een groeiend gezin hebt of wilt genieten van alle voorzieningen die dit gebied biedt. Op een korte fietsafstand verwijderd, bevindt zich het station van Zevenaar waardoor u verbindingen heeft met grotere stadscentra.

Voordelen van wonen op Van Beethovenstraat

  • Dicht bij scholen
  • Dicht bij winkels en recreatieve voorzieningen
  • Dicht bij het openbaar vervoer

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.