Oss

Van Anrooijstraat 17-59 & Wagenaarstraat 29-220

Oss - Van Anrooijstraat 17-59 & Wagenaarstraat 29-220

Het vastgoed ‘Van Anrooystraat E.A.’ bestaat uit 96 eengezinswoningen en 21 parkeerplaatsen voor verhuur in de stad Oss.  De woningen met 2 verdiepingen en 3 slaapkamers bieden u 128 m² woonruimte voor uw behoeften, inclusief een kleine achtertuin voor uw gemak.

De stad Oss ligt in de provincie Noord-Brabant. De stad staat bekend om zijn industriële geschiedenis en is tegenwoordig een regionale stad voor werken, wonen en winkelen. Het stadscentrum ligt op 10 minuten fietsen en het treinstation met intercity-verbindingen op slechts 5 minuten. Via de snelweg A59, op 5 minuten van het gebouw, is de stad ‘s-Hertogenbosch gemakkelijk bereikbaar.

Voordelen van wonen op Van Anrooijstraat 17-59 & Wagenaarstraat 29-220

  • Winkels liggen op slechts 2 minuten rijden van het gebouw
  • Het openbaar vervoer ligt op slechts 5 minuten lopen
  • Scholen gunstig en vlakbij gelegen
  • Verschillende parken op loopafstand

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.