Alphen Aan Den Rijn

Valeriusplein

Alphen Aan Den Rijn - Valeriusplein

Huurappartementen in Alphen aan den Rijn bestaan uit 2 middelhoge gebouwen van elk 11 verdiepingen. De 160 appartementen zijn gelegen naast het winkelcentrum Ridderhof in Alphen aan den Rijn.

Alle appartementen hebben een eigen berging op de begane grond en er zijn 14 parkeerplaatsen beschikbaar. Er bevinden zich openbare parkeerplaatsen aan de voorkant van het gebouw, hetgeen erg handig is voor uzelf en uw gasten.

Het stadscentrum en het centraal station liggen op 10 minuten afstand met de fiets of auto. Alphen aan den Rijn ligt in het ‘Groene Hart’ van de Randstad en is daarom uitstekend bereikbaar. De stad heeft 110.000 inwoners en wordt omringd door Leiden, Zoetermeer, Gouda en Woerden. De snelwegen A4 en A12 liggen op 15 minuten afstand, zodat huurders binnen ongeveer 30 minuten naar Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam kunnen reizen.

Voordelen van wonen op Valeriusplein

  • Het stadscentrum ligt op 10 minuten met de fiets of auto
  • De snelwegen A4 als A12 zijn gemakkelijk bereikbaar
  • Bevindt zich aan de oevers van de rivier de ‘Oude Rijn’
  • Het winkelcentrum Ridderhofstad ligt in het centrum van de stad en is een goed voorzien winkelcentrum
  • Ziekenhuis op enkele minuten
  • Parken in de buurt

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.