Boskoop

Torenpad EGW

Boskoop - Torenpad EGW

U vindt deze huurwoningen met drie slaapkamers in het fraaie Boskoop. Dankzij het woonoppervlak van gemiddeld 109 m2 bieden deze woningen u meer dan genoeg ruimte voor al uw wensen, terwijl de grote ramen veel licht binnenlaten. U beschikt over uw eigen achtertuin om van het mooie weer te kunnen genieten.

In de directe omgeving vindt u scholen, restaurants, winkels, supermarkten en zelfs oplaadpunten voor elektrische auto’s. U woont op loopafstand van het centrum van Boskoop, een markant dorp midden in de Randstad en omringd door groen. De gemeente ligt ten westen van Reeuwijk, Bodegraven en Gouda en ten oosten van Rijnwoude en Zoetermeer. De opvallende liftbrug in het dorpscentrum brengt u naar de overkant van de Gouwe.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheid om hier te wonen niet te missen.

Voordelen van wonen op Torenpad EGW

  • Woningen met drie slaapkamers
  • Achtertuin
  • Nabij oplaadpunten voor elektrische auto’s
  • Uitvalswegen naar de N207, voor de verbinding met Gouda en Zoetermeer
  • In de buurt van restaurants, cafés, supermarkten en het centrum van Boskoop
  • Openbaar vervoer op loopafstand

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.