Rotterdam

The Mill – Etienne de Bouterstraat 1-74 & Remmet van Milplaats 2-32

Rotterdam - The Mill – Etienne de Bouterstraat 1-74 & Remmet van Milplaats 2-32

The Mill bestaat uit twee buitengewone, hoogwaardige gebouwen van 5 verdiepingen in Rotterdam. Met 91 tot 103 m2 bieden de appartementen die in The Mill te huur zijn meer dan genoeg ruimte voor al uw woonwensen. De 84 woningen in The Mill hebben allemaal 2 slaapkamers en een balkon om van te genieten. De keukens zijn modern met witte keukenkasten en het open ontwerp biedt meer dan genoeg licht. Alle appartementen zijn voorzien van een apart toilet, badkamer met wasbak, bad en aparte douche, balkon en een opbergruimte op de begane grond.

The Mill is gelegen in het gebied Prins Alexander, in Rotterdam, de stad met de op één na grootste bevolking in Nederland en hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. Als u hier woont, bevindt u zich dicht bij de A20 en A16. Verder is het treinstation Rotterdam Alexander slechts 5 minuten fietsen en zijn er meerdere bus- en metrohaltes op loopafstand. Ook het winkelcentrum Lage Land bevindt zich vlakbij, met gratis parkeergelegenheid, en onder andere de twee supermarkten Albert Heijn en Jumbo. Er zijn talloze parken in de buurt voor als u van wandelen, hardlopen of fietsen houdt.

Voordelen van wonen op The Mill – Etienne de Bouterstraat 1-74 & Remmet van Milplaats 2-32

  • 2 slaapkamer-woningen
  • 91-103 m2
  • Balkon
  • Open ontwerp
  • Meerdere wandelpaden en parken op loopafstand
  • Openbaar vervoer op loopafstand
  • A20 en A16 vlakbij
  • Dicht bij Rotterdam
  • In de buurt van supermarkt, sportcomplex, scholen

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.