Assen

Taxusplantsoen 4-32 & Socrateslaan 1 & Platolan 8, 15 & Herodotuslaan 6-14

Assen - Taxusplantsoen 4-32 & Socrateslaan 1 & Platolan 8, 15 & Herodotuslaan 6-14

Deze woningen in bungalowstijl bieden u 4 slaapkamers en 1,5 badkamers.  De woningen hebben een oppervlakte variërend van 164 tot 184 m², zodat ze meer dan voldoende ruimte bieden voor uw woonbehoeften.  Dankzij de eigen oprijlaan bieden de woningen u ook een kleine rustige, groene ruimte.

Het huis bevindt zich nabij het winkelcentrum Vredeveld met een supermarkt en diverse winkels.  Op 10 minuten fietsen ligt het centrum van de stad Assen.  De stad heeft veel scholen, een breed scala aan winkels, een ziekenhuis en veel sport- en recreatiefaciliteiten.  De snelweg A28 ligt vlakbij en biedt verbinding tot andere nabijgelegen steden.

Voordelen van wonen op Taxusplantsoen 4-32 & Socrateslaan 1 & Platolan 8, 15 & Herodotuslaan 6-14

  • Woningen in bungalowstijl met 4 slaapkamers
  • 1,5 badkamers
  • Dichtbij het winkelcentrum Vredeveld
  • 10 minuten fietsen naar het centrum van Assen
  • Assen heeft veel scholen, winkels, een ziekenhuis en veel sport- en recreatiefaciliteiten
  • A28 ligt vlakbij

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.