Utrecht

Tannhäuserdreef 2-416

Utrecht - Tannhäuserdreef 2-416

Utrecht is in grootte de vierde stad van Nederland.  De stad is gebouwd rondom de Domtoren, die je kunt zien vanaf elk gezichtspunt in de stad.  Zij heeft fraaie grachten die cafés en terrassen aan het water herbergen.  Door haar centrale ligging is Utrecht de snelstgroeiende stad van het land.

Deze huurappartementen in Utrecht bevinden zich binnen fietsafstand van het stadscentrum.  Deze locatie nabij het treinstation Utrecht Overvecht biedt uitstekende treinverbindingen met Utrecht Centraal Station, meer dan 100 winkels in Winkelcentrum Overvecht, een sportpark en goede bereikbaarheid van de snelwegen A27 en N230.  De scholen zijn ook in de buurt.

Veel van deze woningen in deze vier halfhoge gebouwen zijn gerenoveerd en hebben laminaatvloeren, prachtige nieuwe donkergekleurde kasten, een inbouwoven en een inbouwkookplaat.  Sommige woningen hebben ook een vaatwasmachines en wasmachine.

Voordelen van wonen op Tannhäuserdreef 2-416

  • Fraaie grachten met cafés en terrassen aan het water
  • Op fietsafstand van Utrecht Centrum
  • Dichtbij treinstation Overvecht
  • Dichtbij Winkelcentrum Overvecht
  • Laminaatvloeren in enkele woningen
  • Vaatwasmachine en wasmachine in enkele woningen

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.