Leek

t Zuden

Leek - t Zuden

t Zuden bestaat uit 88 eengezinswoningen in een groene en kindvriendelijke omgeving. Deze woningen zijn gunstig gelegen nabij een verscheidenheid aan scholen, winkels, sportfaciliteiten en speeltuinen. Het centrum van Leek is ook dicht bij – op slechts 5 minuten fietsen. t Zuden biedt gemakkelijke via afrit A7 toegang tot het centrum van Groningen.

Voordelen van wonen op t Zuden

  • Gelegen in een groene en kindvriendelijke omgeving
  • Dicht bij scholen, sportfaciliteiten en winkels
  • Gemakkelijk via A7 naar Groningen

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.