Ottersum

Steffenberg 1-28 & Bredeweg 43-47

Ottersum - Steffenberg 1-28 & Bredeweg 43-47

Deze rijtjeshuizen voor verhuur in Ottersum bieden u 139 m² woonruimte voor uw behoeften.  De rijtjeshuizen met 3 slaapkamers zijn 2 verdiepingen hoog en hebben 3 badkamers.  Ze hebben een voor- en achtertuin, waarin u leuke momenten kunt beleven met uw gasten en gezin. 

De rijtjeshuizen liggen op slechts een paar minuten fietsen van winkels, sportvelden en scholen.  In de buurt vindt u ook supermarkten en restaurants.  Het historische centrum van Nijmegen ligt op slechts 20 minuten rijden.  De snelwegen A73 en A77 zijn centraal gelegen en bieden bereikbaarheid naar steden als Arnhem en Eindhoven. 

Voordelen van wonen op Steffenberg 1-28 & Bredeweg 43-47

  • Rijtjeshuizen met 3 slaapkamers
  • 3 badkamers
  • Dicht bij winkels, sportvelden en scholen
  • Supermarkten en restaurants in de buurt
  • Ziekenhuis
  • Nijmegen ligt op slechts 20 minuten rijden
  • Snelwegen A73 en A77 gemakkelijk bereikbaar

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.