Bergen Op Zoom

Statietjalk 14-62

Bergen Op Zoom - Statietjalk 14-62

Het gebouw ‘Landmark’ is een toren van 12 verdiepingen met 13 huurappartementen in Bergen Op Zoom. Deze appartementen met 2 slaapkamers hebben allemaal een balkon en een gemiddelde oppervlakte van 121 m².

Het gebouw is gelegen langs het water van de Binnenschelde in de noordelijke hoek van de Bergse Plaat, een relatief nieuw ontwikkelde wijk in Bergen op Zoom. Er is een parking voorzien naast het gebouw met overdekte parkeerplaatsen voor bewoners.

De stad Bergen op Zoom is een van de beste 10 steden in Noord-Brabant, gelegen in het uiterste westen op de grens met Zeeland. Het oude stadscentrum kan binnen 10 minuten met de auto of fiets worden bereikt. Bergen op Zoom heeft een treinstation met intercity-verbindingen

Voordelen van wonen op Statietjalk 14-62

  • Direct langs het water van de Binnenschelde
  • Fietspad voor de deur
  • Het oude stadscentrum kan binnen 10 minuten met de auto of fiets worden bereikt
  • Buslijn 25 is gunstig gelegen
  • Het Reimerswaalpark ligt op 10 minuten rijden

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.