Den Bosch

St. Josephstraat 56 – 156

Den Bosch - St. Josephstraat 56 – 156

De woningen met 1 en 2 slaapkamers bieden u een rustige ruimte, compleet met een balkon om te ontspannen.  De suites variëren in grootte van 48 tot 67 m2 en bieden u voldoende leefruimte voor uw behoeften.

Deze woningen liggen op één van de mooiste plekken in het centrum van Den Bosch. De markt is net om de hoek en er zijn veel winkels, cafés, restaurants voor uw gemak.  Het centraal station bevindt zich ook in de buurt. Bovendien zijn de autosnelwegen A2 en A59 gemakkelijk bereikbaar.

Voordelen van wonen op St. Josephstraat 56 – 156

  • Parkeren direct voor de deur
  • Dichtbij winkels en scholen
  • Dichtbij een sportcomplex
  • De busroutes 325, 326, 327 en 854 liggen allemaal op loopafstand

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.