Kaatsheuvel

Smallevaert 3 – 29

Kaatsheuvel - Smallevaert 3 – 29

Deze woningen hebben 2 en 3 slaapkamers en liggen in een ideale rustige woonwijk van Kaatsheuvel; het oppervlak variëren in grootte van 81 tot 116 m2 voor uw levensbehoeften.

Er zijn verschillende faciliteiten in de directe omgeving, waaronder een supermarkt en verschillende scholen. In de buurt van de Efteling, een zeer bekend pretpark en het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Tilburg en Den Bosch zijn ook met de auto bereikbaar.  De dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 2 minuten rijden met de auto.

Voordelen van wonen op Smallevaert 3 – 29

  • 2 en 3 slaapkamereenheden
  • 112 tot 116 m2
  • Dichtbij de Efteling, een bekend pretpark
  • Dichtbij een nationaal Park

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.