Helden

Servaashof

Helden - Servaashof

Servaashof bestaat uit 40 gezinswoningen met twee of drie slaapkamers in een kindvriendelijke woonwijk. De omgeving van De Riet heeft ook veel kleine parken, speeltuinen en basisscholen, waardoor dit de perfecte locatie is voor nieuwe gezinnen.

Helden is een klein stadje in het noorden van Limburg en ligt zeer dicht bij het landgoed De Riet. In de buurt is ook een openluchtsportcentrum dat een breed scala aan activiteiten voor kinderen en gezinnen biedt.

Voordelen van wonen op Servaashof

  • Gezinsvriendelijke wijk
  • Dicht bij scholen, parken en een recreatiecentrum

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.