Venlo

Rontgenstraat 6-22

Venlo - Rontgenstraat 6-22

Deze rijtjeshuizen voor verhuur in Venlo bieden u 138 m² woonruimte voor uw behoeften.  De rijtjeshuizen met 3 slaapkamers zijn 2 verdiepingen hoog en hebben 3 badkamers.  Ze hebben een voor- en achtertuin, waarin u leuke momenten kunt beleven met uw gasten en gezin.  Er is een carport en oprit aanwezig waar u uw voertuigen kunt parkeren.

De rijtjeshuizen liggen op loopafstand van verschillende parken en speelvelden.  Dichtbij vindt u winkelcentra, scholen, supermarkten, koffiebars en restaurants.  De historische stad Venlo ligt op ongeveer 5 minuten fietsen, waar u musea kunt verkennen en tal van plekken vindt om te winkelen.  De N271 en de A67 zijn gemakkelijk bereikbaar, zodat u verschillende andere nabijgelegen steden kunt bezoeken.

Voordelen van wonen op Rontgenstraat 6-22

  • Rijtjeshuizen met 3 slaapkamers
  • 3 badkamers
  • Op loopafstand van verschillende parken en speelvelden.
  • Dicht bij scholen, winkelcentra, supermarkten, koffiebars, winkels en restaurants
  • Venlo ligt op 5 minuten fietsen
  • Musea in de buurt
  • Snelwegen N271 en A67 in de buurt

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.