Ede

Proosdijerveldweg 137 – 169

Ede - Proosdijerveldweg 137 – 169

Dit moderne appartementencomplex biedt wooneenheden met 2 en 3 slaapkamers met een balkon als meerwaarde.  Ze variëren in grootte van 49 tot 58 m2 aan woonoppervlak voor uw behoeften.

Dit appartement ligt in een rustige woonwijk, in de buurt van winkelcentra, een zwembad, kinderboerderij en diverse scholen.

Het centrum van Ede en het treinstation van Ede liggen op respectievelijk 5 en 7 minuten fietsen.

De stad Ede ligt in het midden van Nederland, direct tussen de grotere steden Utrecht en Arnhem in de provincie Gelderland.  Het staat bekend als een groene stad, voornamelijk vanwege de nabijheid van het Nationaal Park De Hoge Veluwe en het feit dat het gedeeltelijk in een bosrijke omgeving is gebouwd.

Voordelen van wonen op Proosdijerveldweg 137 – 169

  • Balkon
  • Gunstige ligging dichtbij scholen, winkelcentra, kinderboerderij en zwembad
  • De provinciale weg N224 is dichtbij
  • Een woning met 2 slaapkamers in een rustige woonwijk
  • Treinstation ligt op 7 minuten fietsen
  • Naar het centrum van Ede is ongeveer 5 minuten fietsen

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.