Vaals

Prins Willem Alexanderplein

Vaals - Prins Willem Alexanderplein

Gelegen in het levendige centrum van Vaals, is het pand Prins Willem Alexanderplein, bestaande uit 37 twee- en driekamerappartementen. Bijna alle appartementen hebben een eigen buitenruimte in de vorm van een balkon of dakterras.

Het Prins Willem Alexanderplein is gunstig gelegen en wordt omringd door winkels, restaurants, parken en openbaar vervoer. De stad Vaals staat bekend om zijn populaire fietsroutes en prachtige natuur.

Voordelen van wonen op Prins Willem Alexanderplein

  • Individuele buitenruimten en balkons
  • Dicht bij winkels, restaurants en parken
  • Omgeven door prachtige natuur met fietsroutes

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.