Oegstgeest

President Kennedylaan 24 – 64

Oegstgeest - President Kennedylaan 24 – 64

Deze woningen hebben 3 slaapkamers en bieden u een prachtig aangelegd terrein en parkeergelegenheid voor de deur met een achtertuin waar u van kunt genieten.  Met een oppervlak van 93 m2 bieden deze eenheden u meer dan voldoende ruimte voor uw levensbehoeften.

Het winkelcentrum van Oegstgeest ligt op 500 meter van het complex en de woningen liggen in de wijk Bloemenbuurt en zijn gunstig gelegen nabij scholen, winkels en restaurants. Aan de overkant van het kanaal vindt u nog veel meer winkels en restaurants.

De busroutes 57 of 386 liggen direct voor de deur en bieden u gemakkelijk toegang tot waar u naar toe wilt.  Het centrum van Leiden en Katwijk aan Zee liggen binnen 15 minuten fietsafstand.

Voordelen van wonen op President Kennedylaan 24 – 64

  • 3 slaapkamereenheden
  • Een winkelcentrum op slechts 500 meter loopafstand
  • Tal van scholen, winkels en restaurants in de buurt
  • Bushalte voor de deur
  • Parkeren voor de deur

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.