Gouda

Poldermolenplein 3-55 & Middenmolenplein 6-60

Gouda - Poldermolenplein 3-55 & Middenmolenplein 6-60

Gouda is een stad in de provincie Zuid-Holland, tussen Rotterdam en Utrecht. De stad is beroemd om haar Goudse kaas, wafels, vele waterwegen en 15de eeuwse stadhuis. Door Gouda’s reeks van historische kerken en andere gebouwen is ze een zeer populaire bestemming van een dagtocht. De economie van het stadscentrum is gebaseerd op toerisme, vrije tijd en detailhandel; de kantoren bevinden zich aan de rand van de stad. Gouda heeft twee treinstations: Gouda en Gouda Goverwelle.

  • Poldermolenplein 3-55
  • Middenmolenplein 6-60

Dit moderne gebouw komt uit 1993 en heeft 84 woningen. Het gebouw is gunstig gelegen boven het winkelcentrum Goverwelle. Het winkelcentrum heeft een ruim aanbod van winkels voor al uw behoeften. Het treinstation Gouda Goverwelle ligt op 525 m afstand en de bushalte Middenmolenplein bevindt zich op slechts 50 m van het gebouw. Op 1,5 km ligt een natuur-/recreatiepark dat verschillende watersportfaciliteiten biedt.

Voordelen van wonen op Poldermolenplein 3-55 & Middenmolenplein 6-60

  • Gelegen boven winkelcentrum Goverwelle
  • Natuur-/recreatiepark op 1,5 km afstand
  • Zeer goede bereikbaarheid van trein- en busvervoer

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.