Eindhoven

Poggenbeekstraat 1 – 25

Eindhoven - Poggenbeekstraat 1 – 25

De woningen liggen in een wijk met volwassen en parkeergelegenheid aan de voorkant.  De wooneenheden met 4 slaapkamers bieden u 130 tot 133 m² woonoppervlakte om aan uw behoeften te voldoen.

Gelegen in de wijk Stratum in de gemeente Eindhoven, de vijfde grootste stad van Nederland en de thuisbasis van Philips, een multinationale elektronica-onderneming.

In de directe omgeving van de woningen vindt u voorzieningen als een winkelcentrum, restaurants, scholen en een park. Het centrum van Eindhoven ligt op 15 minuten fietsafstand.

De autosnelwegen A2 en A67 zijn gemakkelijk bereikbaar. Bovendien is het openbaar vervoer binnen 10 minuten en 14 minuten fietsen.

Voordelen van wonen op Poggenbeekstraat 1 – 25

  • 4 slaapkamereenheden
  • Dichtbij winkelcentra, restaurants, scholen, parken en een dierentuin
  • Gelegen in de vijfde grootste stad van Nederland

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.