Zuidhorn

Pieter Bindervoetlaan

Zuidhorn - Pieter Bindervoetlaan

Deze 32 eengezinswoningen bevinden zich in een parkachtige omgeving bij het naastgelegen park Johan Smitpark. Het centrum van Zuidhorn ligt op een fietsafstand en heeft een verscheidenheid aan winkel- en amusementsmogelijkheden. Een klein eindje rijden ligt het centrum van Groningen met nog meer entertainmentmogelijkheden.

Voordelen van wonen op Pieter Bindervoetlaan

  • Een mix van landelijk en stedelijk wonen
  • Veel entertainment en winkels in de buurt

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.