Dieren

Piersonstraat 2-8 & Treubstraat 24-82

Dieren - Piersonstraat 2-8 & Treubstraat 24-82

Deze rijtjeshuizen voor verhuur in Beuningen bieden u 3 slaapkamers en 1,5 badkamers.  De appartementen hebben een oppervlakte variërend van 89 tot 115 vierkante meter, zodat ze meer dan voldoende ruimte bieden voor uw woonbehoeften.  Voor uw gemak zijn er overdekte carports  beschikbaar. In de achtertuin kunt u ook genieten.

Het Nationaal Park Veluwezoom ligt op slechts 7 minuten rijden.  Dit park is meer dan 5.000 hectare groot en maakt deel uit van de Veluwe, een groot, doorlopend natuurreservaat waar u kunt genieten van rustige wandelingen.  U vindt er tal van wandel- en fietspaden om van te genieten.   Er zijn ook scholen, een ziekenhuis en vele winkelcentra in de buurt.  Er ligt een bushalte op ongeveer 1 minuut lopen en het treinstation van Dieren ligt op ongeveer 2 minuten rijden met de wagen. De locatie van de woning is daarom uitstekend.   De snelweg N348 ligt vlakbij en biedt verbinding tot andere nabijgelegen steden.

Voordelen van wonen op Piersonstraat 2-8 & Treubstraat 24-82

  • Rijtjeshuizen met 3 slaapkamers
  • 1,5 badkamers
  • Dicht bij tal van winkelcentra
  • Het Nationaal Park Veluwezoom ligt dichtbij
  • 1 minuut lopen naar de bushalte en 2 minuten rijden naar het treinstation
  • Verschillende scholen, winkels, een ziekenhuis en veel sport- en recreatiefaciliteiten in de buurt
  •  

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.