Enschede

Pelmolenstraat 68 1-44

Enschede - Pelmolenstraat 68 1-44

Enschede, de grootste stad van Oost-Nederland, is de hoofdstad van de provincie Overijssel – het ligt op slechts een paar kilometer van Duitsland.  Het is een veelzijdige stad waar veel is te doen: recreatie-activiteiten, moderne winkelcentra en festivals.  Enschede heeft de autovrije Oude Markt, een openbaar plein omgeven door cafés, restaurants en vele winkels.  Deze huurappartementen in Enschede bestaan uit 20 woningen met 2 slaapkamers in een parklandschap met gunstige ligging t.o.v. het openbaar vervoer, scholen en supermarkten.  Alle woningen zijn uitgerust met een eigen aparte garage.  Met een gemiddelde oppervlakte van circa 110 m2 (1.185 vierkante voet) is het duidelijk dat deze woningen u meer dan genoeg woonruimte bieden.

Pelmolenstraat 68 1-44

Voordelen van wonen op Pelmolenstraat 68 1-44

  • Grote eenheden, elk met een aparte garage
  • Nabij de Oude Markt
  • Dichtbij het openbaar vervoer, scholen en supermarkten

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.