Deurne

Parkhof 4-66

Deurne - Parkhof 4-66

Dit prachtig middelhoog appartementsgebouw biedt appartementen voor verhuur in Deurne met 2 slaapkamers. Deze beschikken ook over 1,5 badkamers.  De appartementen hebben een oppervlakte variërend van 94 tot 130 vierkante meter, zodat ze meer dan voldoende ruimte bieden voor uw woonbehoeften.  Ook de balkons bieden ruimte om tot rust te komen en te genieten.

Hub van Doornepark ligt naast de deur waar u kunt genieten van rustige wandelingen.  In de buurt zijn er verschillende parken waar u kunt genieten van een fietstocht of wandeling en de serene schoonheid van de natuur, ligt vlakbij.  Er zijn ook scholen, een ziekenhuis en vele andere winkelcentra in de buurt.  Er ligt een bushalte op ongeveer 1 minuut lopen en het treinstation van Deurne ligt op ongeveer 5 minuten rijden met de wagen. De locatie van de woning is daarom uitstekend.   De snelweg N270 ligt vlakbij en biedt verbinding tot andere nabijgelegen steden.

Voordelen van wonen op Parkhof 4-66

  • Appartementen met 2 slaapkamers
  • 1,5 badkamers
  • Grote balkons
  • Dicht bij tal van winkelcentra
  • 1 minuut lopen naar de bushalte en 5 minuten rijden naar het treinstation
  • Verschillende scholen, winkels, een ziekenhuis en veel sport- en recreatiefaciliteiten in de buurt
  • De snelweg N270 ligt dichtbij

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.