Amersfoort

Parelhoenstraat

Amersfoort - Parelhoenstraat

Deze huurwoningen met vier slaapkamers, waarvan sommige met een eigen garage, zijn te vinden in het schitterende Amersfoort. Dankzij het woonoppervlak van gemiddeld 116 m2 bieden deze huurwoningen u meer dan genoeg ruimte voor al uw wensen. De drie woonlagen tellende woningen hebben een ruime achtertuin en de grote ramen laten veel licht binnen.

De woningen bevinden zich in de buurt van Het Waterwingebied, een groot park met veel wandelpaden waar u en uw gezin van het uitbundige groen kunnen genieten. De buurt heeft diverse scholen op loopafstand. Bovendien bevindt u zich vlak bij het historische stadscentrum van Amersfoort, dat op zijn beurt weer in het midden van Nederland is gesitueerd, tussen Amerstam, Utrecht en Arnhem. Hier vindt u alle voorzieningen die u zich maar kunt wensen, van restaurants en winkels tot cafés en supermarkten en nog veel meer. Het treinstation, waar diverse lijnen samenkomen, is een van de drukste in Nederland.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheid om hier te wonen niet te missen.

Voordelen van wonen op Parelhoenstraat

  • Drie woonlagen
  • Ruime achtertuin
  • In de buurt van restaurants, cafés, supermarkten en het stadscentrum van Amersfoort
  • Park Het Waterwingebied vlakbij
  • In de nabijheid van scholen
  • Openbaar vervoer op loopafstand

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.