Haren

P.C. Hooftlaan

Haren - P.C. Hooftlaan

P.C. Hooftlaan gelegen in de Molenbuurt, ligt op loopafstand van het centrum van Haren. Als gevolg hiervan zijn er veel voorzieningen in de buurt, zoals winkels, scholen, sportclubs en recreatiecentra. De 120 meergezinswoningen die deel uitmaken van deze gemeenschap zijn gelegen nabij de afrit A28, waardoor ze gemakkelijk toegang hebben tot de omliggende gemeenschappen en stadscentra. Daarnaast is er een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer naar het centrum van Groningen.

Voordelen van wonen op P.C. Hooftlaan

  • Dicht bij winkels, scholen en sportclubs
  • Biedt gemakkelijke toegang tot de omliggende buurten via de A28
  • Op loopafstand van uitstekend openbaar vervoer naar Groningen

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.