Ijsselstein

Oudstraat 1-27

Ijsselstein - Oudstraat 1-27

De gemeente Ijsselstein ligt op 14 km ten zuid-westen van het Centrum van Utrecht en is een grote forensengemeente van Utrecht en omgeving, tezamen met de nabijgelegen plaatsen Houten en Nieuwegein. Het is een mooi oud stadje, omgeven door een kleine gracht.

Oudstraat 1-27

Dit moderne pand is gebouwd in 2000 en bestaat uit 14 eengezinswoningen met eigen parkeergelegenheid. De woningen hebben 1 of  2 slaapkamers en een oppervlakte van gemiddeld 135 m2 ofwel 1450 vierkante voet.

Voordelen van wonen op Oudstraat 1-27

  • Gelegen in de wijk Staatse
  • Uitstekende bereikbaarheid van Utrecht via de Sneltram
  • Goede bereikbaarheid nabije snelwegen

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.