Valkenburg Aan De Geul

Oranje Nassau 1-88

Valkenburg Aan De Geul - Oranje Nassau 1-88

Het appartementsgebouw ‘Nassauflat’ in de stad Valkenburg is een gebouw met 7 verdiepingen en huurappartementen met 2 en 3 slaapkamers. De appartementen bieden u 57 tot 88 m² aan woonruimte om aan uw behoeften te voldoen.

Het gebouw wordt omgeven door een tuin en parkeerplaatsen bevinden zich achter het gebouw. Valkenburg is gelegen in het zuiden van Limburg en staat bekend als een toeristisch dorp met een breed scala aan voorzieningen, restaurants en hotels. Het gebouw ligt op slechts 10 minuten rijden van Maastricht. Het treinstation en stadscentrum liggen op 10 minuten lopen.

Voordelen van wonen op Oranje Nassau 1-88

  • Winkels en verschillende restaurants vlakbij
  • Het openbaar vervoer ligt op slechts 10 minuten lopen
  • Supermarkt gunstig gelegen en vlakbij
  • Verschillende parken op loopafstand

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.