Sommelsdijk

Olympiaweg

Sommelsdijk - Olympiaweg

Een supermarkt en verschillende scholen zijn te vinden in de directe omgeving van deze mooi gelegen eengezinswoningen. Het centrum van Sommelsdijk ligt ongeveer op 5 minuten fietsafstand. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van de huizen en gemakkelijke toegang tot wegen die aansluiten op andere delen van de provincie.

Voordelen van wonen op Olympiaweg

  • 42 eengezinswoningen
  • Dicht bij de supermarkt
  • Dicht bij scholen
  • Dicht bij het centrum van Sommelsdijk

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.