Amsterdam

Oeverpad 220-294

Amsterdam - Oeverpad 220-294

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland, bekend om zijn artistiek erfgoed, uitgebreid grachtenstelsel en smalle huizen met puntgevels, erfenissen uit de 17de eeuw, de Gouden Eeuw van de stad. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. De fietsen zijn kenmerkend voor het karakter van de stad, er zijn talrijke fietspaden.

Dit L-vormige appartementengebouw is gebouwd in 1999 en heeft 43 woningen en een ruime parkeergelegenheid, het grenst aan de eengezinswoning, eveneens gelegen aan het Oeverpad. Het heeft woningen met 2 of 3 slaapkamers en een gemiddelde oppervlakte van 95 m2 of 1.020 vierkante voet.

Voordelen van wonen op Oeverpad 220-294

  • Het is gelegen in het Stadsdeel Amsterdam Nieuw-West
  • Supermarkt op 625 m.
  • Dichtbij openbaar vervoer – bus en tram – en winkelcentrum Osdorp
  • op 20 minuten fietsafstand van Amsterdam Centrum

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.