Amsterdam

Nilda Pintostraat 3-41 & Isabella Richaardsstraat 6-8

Amsterdam - Nilda Pintostraat 3-41 & Isabella Richaardsstraat 6-8

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland, bekend om zijn artistiek erfgoed, uitgebreid grachtenstelsel en smalle huizen met puntgevels, erfenissen uit de 17de eeuw, de Gouden Eeuw van de stad. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. De fietsen zijn kenmerkend voor het karakter van de stad, er zijn talrijke fietspaden.

Nilda Pintostraat 1-41

Dit pand in een rechthoekig blok rond een centrale tuin in het Stadsdeel Amsterdam Zuidoost heeft 18 woningen, met elk 2 of 3 slaapkamers en een gemiddelde oppervlakte van 110 m2 ofwel 1.185 vierkante voet. Dit gebouw biedt ruime parkeergelegeheid op straat.

Voordelen van wonen op Nilda Pintostraat 3-41 & Isabella Richaardsstraat 6-8

  • Dichtbij het Nelson Mandela Park
  • Praktische supermarkten en andere winkels in de omgeving
  • Openbaar vervoer binnen loopafstand
  • Amsterdam Centrum ligt op 20 minuten fietsafstand

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.