Amsterdam

Mijndenhof 77b – 85b

Amsterdam - Mijndenhof 77b – 85b

Deze accommodatie bestaat uit 6 wooneenheden en is gelegen op een ideale locatie in Amsterdam. Deze woningen met 3 slaapkamers is uw ideale plek om zich thuis te voelen en biedt u 112 m² tot 118 m² woonoppervlak, inclusief opslagruimte voor toegevoegde waarde.

Het ligt in een gezinsvriendelijke, autovrije wijk, in de nabijheid van het winkelcentrum Reigersbos en het Gaasperpark en er zijn veel scholen. Er zijn verschillende trein- en busstations in de buurt, die u snel naar Amsterdam of, waar dan ook naar toe kunnen brengen. Verder is het gunstig gelegen nabij de autosnelwegen A2, A9 en A10.

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland, bekend om zijn artistieke erfgoed, uitgebreide grachtenstelsel en smalle huizen met puntgevels, erfenissen uit het gouden tijdperk van de 17e eeuw van de stad. Het museumkwartier herbergt het Van Gogh Museum, werken van Rembrandt en Vermeer in het Rijksmuseum, en moderne kunst in het Stedelijk museum. Fietsen is de sleutel tot het karakter van de stad en er zijn talloze fietspaden.

Voordelen van wonen op Mijndenhof 77b – 85b

  • Dichtbij de metro
  • Dichtbij busstations
  • Dichtbij scholen
  • Dichtbij parken
  • Autovrije wijk

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.