Heerlen

Mercuriuspad

Heerlen - Mercuriuspad

Mercuriuspad is gelegen in de regionale stad Heerlen, die onlangs tot de groenste stad van Nederland is verkozen. Deze accommodatie bestaat uit 46 appartementen met elk twee kamerappartementen, elk met een ruime woonkamer, een luxe keuken en een balkon.

Het nabijgelegen centrum van Heerlen biedt een breed scala aan winkels met de dichtstbijzijnde supermarkt op slechts 250 meter afstand. Op minder dan 10 minuten lopen bevind zich een station met intercity’s naar grotere steden zoals Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch. Maastricht kan ook binnen 15 minuten met de auto worden bereikt.

Voordelen van wonen op Mercuriuspad

  • Gelegen in de “groenste” stad van Nederland
  • Ruime en luxe appartementen
  • Korte wandeling naar winkels, supermarkt en restaurants

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.