Leiderdorp

Meeuwenlaan

Leiderdorp - Meeuwenlaan

Deze eengezinswoningen met drie slaapkamers zijn te vinden in de Meeuwenlaan en Roerdompstraat in het fraaie Leiderdorp. Dankzij het woonoppervlak van gemiddeld 116 m2 bieden deze huurwoningen u meer dan genoeg ruimte voor al uw wensen. De drie woonlagen tellende woningen hebben elk een eigen achtertuin.

In de directe omgeving vindt u een speelpark en voetbalveld. Mocht u een elektrische auto hebben, dan zijn er oplaadpunten beschikbaar en als u ter ontspanning wilt fietsen, joggen of wandelen, bevindt het park De Houtkamp zich op loopafstand. In de directe omgeving vindt u talloze voorzieningen zoals restaurants, supermarkten, openbaar vervoer en winkelcentrum De Baanderij. Leiderdorp bevindt zich bovendien vlak naast de historische stad Leiden.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheid om hier te wonen niet te missen.

Voordelen van wonen op Meeuwenlaan

  • Drie woonlagen
  • Achtertuin
  • In de buurt van restaurants, cafés, ziekenhuis en het centrum van Leiderdorp
  • Nabij oplaadpunten voor elektrische auto’s
  • Kinderspeelplaats
  • Voetbalveld
  • Park De Houtkamp
  • Openbaar vervoer op loopafstand
  • Uitvalswegen naar de A4

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.