Amstelveen

Meander 20-44

Amstelveen - Meander 20-44

Deze laagbouw heeft huurappartementen in Amstelveen en is gunstig gelegen naast het winkelcentrum ‘Stadshart Amstelveen’.

Het gebouw, dat in 2006 opgericht is, bestaat uit 13 appartementen en 20 parkeerplaatsen. De appartementen zijn relatief groot (met een gemiddelde gebruiksoppervlakte van 154 vierkante meter) en bieden u meer dan voldoende ruimte voor uw behoeften.  Alle appartementen zijn voorzien van stadsverwarming.

Amstelveen is een stad ten zuiden van Amsterdam. Een metrolijn zorgt voor een goede verbinding met Amsterdam en Schiphol ligt op 10 minuten met de auto via de snelweg A9. Het park ‘Amsterdamse Bos’ is gunstig gelegen op 10 minuten fietsen.

Voordelen van wonen op Meander 20-44

  • De appartementen liggen recht tegenover het Meanderpark waar u kunt wandelen, fietsen en ontspannen. Er is ook een speeltuin voor kinderen.
  • Naast het winkelcentrum Stadshart Amstelveen
  • De snelweg A9 is gunstig gelegen achter het gebouw en biedt u een gemakkelijke verbinding met Amsterdam en de luchthaven

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.