Weert

Louis Regoutstraat

Weert - Louis Regoutstraat

De Louis Regoutstraat bevindt zich op 10 minuten lopen van het centrum van Weert. Ook op slechts enkele meters van de supermarkt en een centraal station dat aansluit op steden zoals Eindhoven en Maastricht.

Dit centraal gelegen pand bestaande uit veertig appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers, bevindt zich in een flatgebouw met 4 verdiepingen, dat ook een overdekte parkeergarage onder het pand heeft.

Voordelen van wonen op Louis Regoutstraat

  • Gelegen op korte loopafstand van het centrum van Weert
  • De supermarkt en het centraal station liggen op minder dan 250 meter

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.