Leiderdorp

Lokhorst 1-163 & Raaphorst 3-157 & Tollenaersingel 45

Leiderdorp - Lokhorst 1-163 & Raaphorst 3-157 & Tollenaersingel 45

Dit complex bestaat uit 2 identieke appartementenblokken met 7 verdiepingen. De 48 appartementen en eengezinswoningen voor verhuur bestaan uit 1, 3 en 4 slaapkamers, variërend van 42 tot 122 m² woonruimte om aan uw behoeften te voldoen.

Leiderdorp ligt naast de stad Leiden in de provincie Zuid-Holland. Leiderdorp ligt dicht bij het ‘Groene Hart’ en bewoners kunnen gemakkelijk hun weg naar het centrum van Leiden en het treinstation met intercity-verbindingen vinden. Het gebouw ligt op slechts 5 minuten rijden van de snelweg A4 en is daardoor uitstekend bereikbaar. In de directe omgeving van De Horsten is er een park en een winkelcentrum op 2 minuten lopen.

Voordelen van wonen op Lokhorst 1-163 & Raaphorst 3-157 & Tollenaersingel 45

  • Het treinstation ligt op slechts 10 minuten rijden
  • Verschillende bushaltes op slechts 5 minuten lopen
  • Dicht bij het winkelcentrum Winkelhof. Op slechts 10 minuten lopen
  • Het park De Houtkamp ligt achter het gebouw en biedt wandel- en fietspaden
  • De A4-snelweg ligt op enkele minuten afstand

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.