Breda

Loenhoutstraat 2 – 58

Breda - Loenhoutstraat 2 – 58

Gelegen in de stad Breda en op slechts 13 minuten fietsafstand van het stadscentrum; deze 2 verdiepingswoningen met 3 slaapkamers bieden u voldoende woonruimte met een woonoppervlak van maximaal 157 m2.

De goed aangelegde woningen liggen op een ideale locatie met het winkelcentrum Hoge Vucht op loopafstand, evenals veel basisscholen. Het complex is met de auto via de nabijgelegen provinciale weg N285 gemakkelijk bereikbaar en het treinstation van Breda ligt op 10 minuten fietsen.

Breda is een stad in het westen van de provincie Noord-Brabant van Nederland en heeft meer dan 170.000 inwoners. Het is een erg gezellige en sociale stad, deels vanwege het grote aantal studenten dat in de stad woont. In het historische stadscentrum vindt u veel interessante architectuur en culturele hoogstandjes.

Voordelen van wonen op Loenhoutstraat 2 – 58

  • Parkeren voor de deur
  • Dichtbij winkels en scholen
  • Dichtbij het centrum van Breda

Meer weten?

Meer weten?
Wilt u comfortabel wonen in een European Residential Management appartement of woning? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +31 20 235 88 12.

Het doel van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens:
zodat wij, of een geautoriseerde makelaar in onze naam, contact met u kan opnemen over uw vraag of interesse in een woning, waaronder mogelijk het bekijken van een woning, het starten van een aanvraag en naderhand een vervolgcontact met u kan opnemen.

Voorkeur contactmethode:

Vooruitzicht van de Privacyverklaring:
De persoonsgegevens die u in het contactformulier invult, worden namens de Verhuurder (s) verwerkt door de vastgoedbeheerder European Residential Management en/of een geautoriseerde makelaar, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en onze Privacyverklaring https://www.eresm.nl/nl/privacyverklaring/. Deze verwerking kan gegevensoverdracht buiten de EEG met zich meebrengen.